Vrolijk Internet Services

Geplaatst op 28-05-2024

Categorie: Computer en internet

De onderneming Vrolijk Internet Services richt zich op het ontwikkelen en online leveren van PHP scripts waarmee u een eigen website kunt beginnen en eenvoudig kunt bijwerken. Deze moderne onderneming is gevestigd in Den Haag.

Een aantrekkelijke eigenschap van de door Vrolijk Internet Services geleverde PHP scripts is dat ze worden geleverd met een beheeromgeving, zodat u makkelijk aanpassingen op uw site kunt doorvoeren.

Er is bijvoorbeeld het Startpagina Script, waarmee een linkoverzicht kan worden gemaakt. Binnen de startpagina website die u met het Startpagina Script bouwt, kunt u verschillende dochterpagina’s aanmaken die ieder een eigen subdomein krijgen.

Als u dat wilt dan kunt u gebruikersregistratie toestaan, zodat bezoekers zich kunnen aanmelden als beheerder van een nieuwe dochterpagina. Een beheerder van een dochterpagina kan rubrieken plaatsen en daarbinnen verschillende links. Naast links kunnen ook teksten binnen de rubrieken op een dochterpagina geplaatst worden. Er zijn een aantal speciale rubriek types zoals een buienradar kaartje en een klok die binnen de dochterpagina’s kunnen worden opgenomen.

Een ander script dat door Vrolijk Internet Services wordt geleverd, is het Bedrijvengids Script. Hiermee kan een online bedrijvengids worden gestart. Bedrijven kunnen een vermelding binnen uw bedrijvengids kopen met het Bedrijvengids Script. U wordt zo in de gelegenheid gesteld om geld online te verdienen met uw bedrijvengids. Uw bedrijvengids kan aan Mollie worden gekoppeld voor het ontvangen van betalingen.

Wilt u meer weten over de hierboven beschreven PHP scripts of één of meer PHP scripts aanschaffen, dan kan dat op de website van Vrolijk Internet Services. Zodra u een script aanschaft via de website, krijgt u toegang tot de PHP-bestanden die nodig zijn om het script te installeren op uw hostingpakket. Eventueel kan een nieuw hostingpakket samen met een script worden aangeschaft. Daarbij mag u zelf kiezen welke domeinnaam voor uw nieuwe website zal worden geregistreerd.